Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/-www/ijcommunication.com/htdocs/newversion/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Rólunk

Az elmúlt 20 évben különböző nagyvállalatok égisze alatt számos sikeres projektet bonyolítottunk mind a magán-, mind az állami szektorban működő vagyongazdálkodással foglalkozó szervezeteknek. Célunk egyszerűbbé, hatékonyabbá és nyomon követhetővé tenni a létesítménygazdálkodás folyamatait, és jelentősen csökkenteni a fenntartók költségeit. Munkáink során azt tapasztaltuk, hogy a rendszerbevezetést megalapozó folyamatok terén komoly igény van a gazdálkodó szervezetek részéről egy mélyebb szintű tanácsadásra, amely – figyelembe véve egyéb iparági „best practice”-eket - segít abban, hogy a bevezetendő rendszer a vagyonkezelő szemszögéből illeszkedve a szervezeti workflow struktúrájába valóban a kívánt támogatást nyújtsa.

Image

A New Version Kft. azzal a szándékkal alakult 2010-ben, hogy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, amely a piaci igényeknek megfelelően komplex megoldást kínál, az ingatlanvagyon felmérésétől a szervezeti folyamatok elemzésén keresztül az ingatlanmenedzsmentet támogató eszköz bevezetéséig, és sokéves tapasztalaton alapuló tanácsadói szaktudással segítse ügyfeleit.